UREDSKA STOLICA ECLIPSE NET PDH WHITE

482,00 513,00 

Operativna uredska stolica Eclipse NET WHITE ima naslon za leđa podesiv po visini u kvalitetnoj mreži, te lumbalnu potporu.

5 GODINA       SREDNJE VISOKI
JAMSTVA        NASLON

Očisti

RUKONASLON

Rukonaslon podesiv po visini, dubini, kutu i širini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.
Rukonaslon podesiv po visini i dubini. Naslon za ruku presvučen mekanom PU pjenom.

DODACI KONSTRUKCIJE

BOJA MREŽE NASLONA

Trebaju Vam informacije vezanu za našu stolicu?
SKU: fd248671e571-4-1-1-1 Kategorije: ,
Opis

Operativna uredska stolica Eclipse NET WHITE ima naslon za leđa podesiv po visini u kvalitetnoj mreži, te lumbalnu potporu.

Eclipse uredska stolica opremljena je sa

  • sinkroniziranim mehanizmom koji se može zaključati u 4 položaja,
  • antishock mehanizmom za sigurni povrat naslona,
  • te sa klizećim sjedištem koje omogućava podešavanje dubine sjedenja s obzirom na korisnikovu visinu jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem.

Također Eclipse ima naslon za glavu.
Eclipse u standardu ima plastičnom bazom sa pet krakova, a moguće ju je naručiti i sa aluminijskom bazom, te različitim vrstama rukonaslona.

Dodatne informacije
TKANINA

BONDAI, EKO KOŽA-BLOOM, PHONEIX, RALLY, XTREME, WOOL

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM, PLASTIČNI KOTAČI, PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA, SINKRONIZIRANI MEHANIZAM, KLIZEĆE SJEDIŠTE

Mehanizmi stolice

Mehanizmi stolice

ANTI SHOCK MEHANIZAM- omogućava potpunu stabilnost stolice i onemogućava povratni udara naslona u leđa dok je naslon stolice otključan.

PLASTIČNI KOTAČI - koriste se na mekanim podlogama poput tepiha ili tapisona.

PODEŠAVANJE OTPORA NAGIBA NASLONA - ovisno o težini korisnika podrazumjeva mehanizam s kojim korisnik ovisno o svojoj građi može podestiti pritisak kod naslanjanja na naslon stolice, odnosno jači ili slabiji otpor. Individualnim podešavanjem otpora naslona stolice, i lakši i teži korisnici mogu sjediti u ispravnom položaju.

SINKRONIZIRANI MEHANIZAM - omogućava istovremeno podešavanje nagiba sjedišta i nagiba naslona sjedalice. Sa sinkroniziranim mehanizmom sjedište i naslon prate kretanje tijela dok se pomiče zbog kojeg korisnik ima osjećaj koji se opisuje kao „bestežinsko lebdenje“. Ovaj mehanizam idealan je za radna okruženja u uredskim prostorima, za vrijeme rada na računalu ili čak na radnim mjestima na kojima se stalno mijenja položaj sjedenja.

KLIZEĆE SJEDIŠTE - Omogućava horizontalno pomicanje sjedište prema naprijed ili prema natrag. Klizeće sjedište podešava se pomicanjem ručkice, te na taj način korisnik prilagođava sjedalicu individualno ovisno o svojim potrebama sjedenja.